Hannah Munden - LINK Mobility
author
Beate Nesheim2023-03-08

Faces of LINK: Mød Hannah Munden, Marketing Manager

Hannah er vores Marketing Manager i Storbritannien, og selvom hun stadig er ret ny hos LINK, har hun allerede gjort en stor indvirkning. Som Marketing Manager overvåger Hannah interne og eksterne marketingindsatser for at generere leads, salg og efterfølgende support på tværs af virksomheden.

Hannah co-vært også podcasten "The Tech Gap" sammen med James O'Hare (vores administrerende direktør i Storbritannien), hvor målet er at udfylde videnskløften mellem mennesker i teknologiindustrien, men fra perspektivet af to forskellige generationer. Lyt til podcasten her: https://linktr.ee/thetechgap.

I sin fritid bruger hun sine færdigheder og frivilligt arbejder som Marketing- og Frivilligchef for en nonprofit-organisation, der støtter hjemløse. Derudover driver hun også sin egen virksomhed, hvor hun primært hjælper med at opbygge og udvikle brands gennem digitalt design.

Vi interviewede Hannah om hendes rolle hos LINK, hvad der motiverer hende, og meget mere.

Hvordan blev du interesseret i at arbejde for en CPaaS-virksomhed, og hvad er de mest givende aspekter af din rolle?

"Teknologi har altid trukket mig, det er vores fremtid, konstant udvikling, og det er en branche, der er her for at blive. CPaaS var specifikt ikke noget, jeg havde hørt om, før jeg kom til LINK, men jeg anerkendte kraften og omfanget af SaaS- og aaS-løsninger og ønskede at være en del af fremtiden.

Min passion for teknologi trak mig til rollen, og jeg er her, fordi jeg gerne vil være en del af holdet, der udgør drivkraften bag LINK, mens vi gør os et navn på det britiske marked.

Det mest givende aspekt af min rolle er at se teknologien i brug, der støtter virksomheder og hjælper med at drive forandringer. Uanset om det drejer sig om marketinganvendelser, design af chatbots for at reducere bias i rekruttering eller support til velgørende organisationer, er der altid en historie med real-world værdi bag det, vi gør.

Ingen dag er den samme for mig. En dag taler jeg med salgsteamet for at drøfte det indhold, de har brug for, den næste dag kan jeg arbejde på lanceringen af vores nye hjemmeside. Den mest fornøjelige del af jobbet er at se et projekt blive frigivet og se magien folde sig ud."

Hvordan er du vokset fagligt i dit arbejde hos LINK?

"Dette er min første rolle hos LINK, men jeg kan lide at aktivt deltage i alle forretningsenheder, da jeg ser det som den bedste måde at samle alle puslespilsbrikkerne. Jeg deltager i møder med resten af det globale marketingteam, og det har inkluderet afholdelse af workshops inden for områder, der spiller til mine styrker.

Jeg er især en del af holdet i Storbritannien. Vi vokser fra styrke til styrke, og jeg elsker at se, hvor langt holdet er kommet med at gøre LINKs tilstedeværelse kendt på det britiske marked."

Hvad har været dine største præstationer i vores team?

"Det er jeg ikke helt sikker på! - Skabte podcasten 'The Tech Gap'...?"

The Tech Gap

Hvilken catchphrase er du kendt for inden for dit team?

"Jeg har mantras, som jeg elsker, og jeg refererer ofte til dem, når jeg har brug for øjeblikke af klarhed.

Hvis ingenting går rigtigt... gå til venstre!

Alt bliver okay til sidst. Hvis det ikke er okay... er det ikke slutningen."

"Entusiastisk - Jeg er typen, der bliver meget begejstret for ting, jeg er entusiastisk for. Teknologi sker tilfældigvis at være en af de ting. Og når teknologien er så fantastisk som vores og støtter virksomheder på mange måder, nyder jeg virkelig den måde, jeg får lov til at tilbringe mine dage med at råbe op om det fantastiske arbejde, vi udfører."

Hvis du var en emoji, hvilken emoji ville du være? 🙃

"Jeg ville være den omvendte smilende emoji. Jeg bringer entusiasme og positivitet til teamet, men med det sjove, som emoji udtrykker. Men billedligt talt, når tingene ikke fungerer, kan jeg godt lide at vende tingene på hovedet og bruge min kreativitet til at drive forandringer.

Hannah er bare en af mange passionerede og hårdtarbejdende individer, der hjælper LINK med at få sin plads som en førende CPaaS-virksomhed i branchen. Hold øje med næste udgave af #FacesofLINK, som snart kommer!"