author
Séverine Lacroix2023-10-25

Theodor Nørgaard, Head of Marketing & Digital

Det er tid til en ny præsentation af ansigterne bag LINK: Theodor Nørgaard, Head of Marketing & Digital. Theodor er en af vores Marketing Wizards, der er baseret i Danmark.

Hans primære ansvar er at koordinere LINK Mobility's marketingindsatser og digitale initiativer. Hans afdeling spiller en afgørende rolle i at forbedre LINK Mobility's globale digitale tilstedeværelse og præstation.

Som en beslutsom entusiast er Theodor kendt blandt sine nærmeste kolleger som en "Yes-Man," der udstråler en positiv indstilling og tror på, at alt er muligt.

Hvordan blev du interesseret i at blive en del af LINK, og hvad er de mest givende aspekter af din rolle?

Min rejse ind i CPaaS-universet (Communication Platform as a Service) har været en fascinerende udvikling.

I løbet af mine universitetsår blev marketing min stærke side, og min passion for iværksætteri førte mig til at starte en virksomhed. Vi skabte en digital platform for musikere, så de kunne booke jobs og administrere deres karriere. Gennem dette projekt opnåede jeg erfaring inden for digital udvikling og marketing og vi håndterede et katalog med over 400 kunstnere.

I 2020 besluttede jeg mig for at skifte til LINK Mobility for at søge nye udfordringer i en mere corporate-verden, hvor jeg kunne udforske mit marketing potientiale i CPaaS-branchen, der er i konstant udvikling. Jeg er blevet, fordi det er et sted præget af kontinuerlig innovation og vækst.

Det, der gør mig mest stolt af at være en del af LINK Mobility, er den vidtrækkende effekt af vores arbejde, som ofte går ubemærket hen af mange. Det er utroligt tilfredsstillende at vide, at mennesker over hele verden nyder godt af vores løsninger. Vores løsninger gør en væsentlig forskel i at forbinde mennesker og virksomheder globalt, og den følelse af at gøre verden mere forbundet og effektiv er virkelig givende. "We LINK the World!"

Hvilken af vores værdier tiltaler dig mest?

Hvilken af vores værdier tiltaler dig mest?

Jeg omfavner alle tre, derfor vælger jeg dem alle.

United, Dedicated og Enthusiastic i en blender med isterninger er den perfekte cocktail! 🍸

United, skaber et harmonisk og sjovt miljø, hvor forskellige talenter samarbejder problemfrit om opgaver og projekter, hvilket fremmer innovation og gode resultater.

Dedicated, sikrer urokkelig engagement i både LINKs og mine mål. Sikrer også et konsekvent drive og motivationsniveau, der fører til et resultat af høj kvalitet.

Enthusiastic, spreder energi ind i mit arbejde, indgyder passion i projekter, inspirerer kreativitet og finder de perfekte løsninger til at løse mine opgaver og nå min afdelings OKR'er sammen med teamet.

Hvis du var en emoji, hvad ville du så være?

Det ville være ⭐️ - jeg sender det til alle mine kollegaer, når de laver noget genialt, og det gør de ofte - derfor er det min mest brugte emoji!

Hvem er din største inspirationskilde i virksomheden?

Jeg henter inspiration fra alle de fantastiske mennesker, jeg har det privilegium at arbejde tæt sammen med hos LINK Mobility. Men hvis jeg skulle fremhæve en specifik inspirationskilde, ville det være vores danske Sales Director, Michael Hansen.

Michael har spillet en central rolle i min professionelle rejse. Hans mentorskab og støtte har gjort det muligt for mig at tage springet ind i marketing hos LINK, og transformere mine talenter og tidligere erfaringer til værdifulde aktiver for LINK Mobility, både inden for marketing og digital udvikling. Hans vejledning har været medvirkende til min vækst, og jeg er dybt taknemmelig for de muligheder, jeg har fået, og den tro på mine evner, han har vist.

Kan du fortælle os et Fun Fact om dig?

Jeg er en samler og samler på mange forskellige ting. Den mærkeligste er kogebøger. Jeg har en samling på mere end 250 kogebøger, primært om det klassiske franske køkken – jeg elsker fransk gastronomi!

Desuden er min hjerne fyldt med musikviden, så jeg er ikke en, du vil være oppe imod i en musikquiz. Jeg spekulerer ofte på, hvad jeg kunne gøre med min hjernekapacitet, hvis jeg kunne slette viden om tekster, sangtitler, kunstnere og udgivelsesår af sange og plader.

***

Theodor Nørgaard er en af mange passionerede og talentfulde personer, der hjælper LINK med at vinde sin plads som en brancheførende CPaaS-virksomhed. Hold øje med den næste udgave af #FacesofLINK, der kommer snart!